”Am venit la iUmor pentru Cheloo. Îl admir foarte mult și am primit încântat invitația de a urca pe scena iUmor, mai ales după ce Paraziții au scos melodia <<Antimiliție>> și au fost dați în judecată. Am și scris pe blogul meu că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap. Am avut emoții de când am ajuns la platourile de filmare până când am ieșit de pe scenă, nu e un lucru pe care îl fac în fiecare zi”, a declarat Godină despre experiența pe scena iUmor.

Marian Godină a venit […] pentru a crea un moment unic pe scena de la iUmor! Atenția lui a fost în special axată pe Cheloo, începând chiar cu fraza: „Stai liniștit Cheloo, în această seară nici unul dintre noi nu e în uniforma în care trebuie”.

Acesta a continuat spunându-i lu Cheloo: „nu știu dacă îți mai amintești, dar noi ne-am mai întâlnit. Probabil că nu știai că sunt eu, pentru că atunci eram la muncă și purtam cagulă”. Nimic nu i-a scăpat lui Godină, astfel că s-a luat și de casa de producție a trupei Paraziții: „casa de producție se numește 20CM Records, de ce nu v-ați adunat lungimile mâinilor ca să dea mai mult?”.

Marian godină şi cheloo la iumor

Polițistul a deschis subiectul și despre piesa lui Cheloo Antimiliție, despre care a spus că nu i s-a părut jignitoare, având în vedere că se referă la miliție, nici un polițist adevărat nu ar trebuie să se simtă lezat. Iar de aici a plecat și prima glumă la adresa lui Bendeac, acesta spunând că „dacă aș scoate eu o melodie „Anti actori”, ar fi aiurea să mă dea în judecată”.

Momentul lui Godină a fost unul foarte bun, care a stârnit reacții puternice de râs și a adus voia bună pe scena de la iUmor. Deși s-a axat mai mult pe Cheloo, ceilalți nu s-au simțit excluși pentru că s-au bucurat din plin de atmosfera creată de cunoscutul polițist.

Surse: https://a1.ro/iumor/stiri/politistul-marian-godina-mistouri-crunte-pe-seama-lui-cheloo-este-singurul-om-care-sia-luat-amenda-de-circulatie-de-la-diicot-si-asta-pentru-ca-a-trecut-pe-verde-id935383.html https://www.impact.ro/marian-godina-fata-n-fata-cu-cheloo-ce-si-au-spus-cei-doi-pe-platourile-de-filmare-de-la-antena-1-13239.html (Noiembrie 2019)