Interviu cu CHELOO despre tineri, România şi naţionalism în exclusivitate pentru Nationalist.ro

cheloo interviu tineri romania nationalism celcareuraste 2011

Nationalist.ro: Salut CHELOO şi mulţumim în primul rând că ai acceptat să ne răspunzi la câteva întrebări. Prima este în felul următor: Abordezi şi pe ultimul album teme sociale, crezi că avem vreo şansă să ieşim curând din aşa-zisă “criză” cu actuala clasa politică?

CHELOO: Abia am terminat albumul şi încă mă bucur de el fără să pot să-l descriu obiectiv. Piesele nu prea seamănă între ele dar pot să spun că aproape toate au idei şi versuri aruncate cu tema socială. Reprezentative sunt piesele SAU şi PERICULOS. Ultima dintre ele pot să zic că este exact ce lipsea din album şi reprezintă spumele cele mari pe ultima sută de metri. Cu actuala clasa politică vom ieşi foarte repede din criza dar numai pentru a experimenta sărăcia şi haosul din regimul următor. TOŢI SUNT LA FEL.

Nationalist.ro: Statul pe care il ţinem în viaţă plătind taxe nu dă doi bani pe siguranţa cetăţeanului în schimb face eforturi considerabile să protejeze travestiţii şi pedofilii care ies an de an la parazi să ne arate fundurile păroase. Crezi că este corect să se arunce astfel banii contribuabililor pe “apa sâmbetei”?

CHELOO: Ştiti bine că nu suport poponarii, mai departe puteţi să trageţi singuri concluziile. Eu îmi plătesc cetăţeneşte tot timpul impozitele la stat şi n-am observat vreun beneficiu vreodată. Cu atât mai mult nu mi se pare ok să sponsorizez şi eu ca mulţi alţii parade de curişti în tanga. Personal nu suport statutul jandarmului în România. Care e utilitatea lui? SĂ NE CUMINŢEASCĂ. Dar nu asta este locul cel mai important în care dispar banii noştrii. Banii contribuabililor sunt furaţi legal. Şi din păcate nu putem sabota plăţile către stat ca futuţii ăştia fac împrumuturi externe şi mai mari şi tot noi le plătim. Şi nu e teoria conspiraţiei este conspiraţia reala.

Nationalist.ro: Muzica ta şi a colegilor de la PARAZIŢII este ascultată în primul rând de tineri. Ce şansă crezi că are un tânăr onest să se afirme într-o ţară condusă de mârlani şi mafioţi?

CHELOO: Tânărul onest ar trebui să facă o şcoală, să muncească, să nu asculte manele, să nu se îmbrace ca un cocalar, să citească, să facă sport pentru autodisciplină şi să înceteze să mai fie o oaie fără minte dusă la păscut de către televizor. Atunci vom putea vorbi despre afirmarea tânărului român.

Nationalist.ro: Ai mers la vot în ultimii ani? Putem schimba ceva în România prin vot atâta timp cât la fiecare scrutin se fură ca în Ferentari?

CHELOO: Am mers constant la vot în ultimii ani şi cea mai mare scârbă a venit în momentul în care am realizat că tre’ să mă duc să votez un rău care cel puţin părea mai rău la momentul respectiv. Totul e o minciună şi noi încă aşteptăm un lider adevărat pentru acestă ţară. Un lider care să nu sugă pula în politica externă şi să ne dea răgazul să mai îndreptăm şi noi coloana.

Nationalist.ro: De când am intrat în UE ce crezi ca s-a schimbat în bine şi ce s-a schimbat în rău?

CHELOO: CE S-A SCHIMBAT ÎN BINE???? Hahahahahaha….. astăzi suntem mult mai aproape de sclavagism asta s-a schimbat. Avem mai multe camere, radare, legi, pândari, turnători…. şi toţi lucrează pentru un sistem plătit şi tolerat de noi. Avem mâncare de plastic şi cancerigenă, reclame, porno ( slavă domnului), internet, şi în general tot ce ne trebuie să nu ne mişcăm de pe scaun şi să fim foarte proşti şi graşi.

Nationalist.ro: Poate suna puţin deplasat, dar daca ar fi să ai ca model în viaţă pe cineva din istoria României pe cine ai alege şi de ce?

CHELOO: Antonescu, Zelea Codreanu. Motivele le păstrez pentru mine.

Nationalist.ro: În ultimul timp mulţi fani şi mai puţin fani au observant că te-ai apropiat de valorile şi ideile “de dreapta”. Cum s-a întâmplat?

CHELOO: M-am trezit la realitate. Multe partide au vrut să ne “cumpere în campanie” iar răspunsul a fost acelaşi: nu cred, nu mă poţi cumpăra… de unde şi piesa cu Fritz de pe album.

Nationalist.ro: Care crezi că sunt cele mai mari rele care s-au întâmplat României din ’89 încoace?

CHELOO: Din ‘45 încoace nu s-a mai schimbat nimic. Democraţia e o glumă infectă. Eu spun mereu că democraţia e o formă perversă a comunismului unde “tătucu” e banu.

Nationalist.ro: şi tu şi PARAZIŢII în general ţi-ai atras mulţi fani prin versurile ce prezintă tristele realităţi sociale din România şi nu te-ai sfiit nici să-i arăţi pe adevăraţii vinovaţi. Crezi că prin muzică pot fi treziţi românii din “somnul cel de moarte”?

CHELOO: Eu nu cred că atragem fani. Eu zic că încercăm să dăm palme celor care nu refuză să ne asculte. E adevărat că piesele noastre mai vechi nu sunt de luat drept cod moral în viaţă dar am început să schimb câte ceva iar cei care ascultă în continuare îmi dau dreptate pentru că gândim la fel iar eu am puterea să vorbesc şi o fac.

Nationalist.ro: De mulţi ani mai toată Europa ne înjură şi ne consideră un fel de ciumă din cauza unora dintre conaţionalii noştrii care în loc să muncească preferă să fure, să cerşească, să se prostitueze, să violeze sau să ucidă. Cum crezi că am putea rezolva această problemă de “imagine”?

CHELOO: Am putea să stăm mai puţin la soare. Spre exemplu câţiva italieni dintr-o benzinăria din Italia s-au constipat brusc când le-am spus că sunt român şi să nu ma facă pe mine ţigan că sunt mai înalt şi mai alb decât ei. Probabil s-au gândit că am emigrat forţat în România şi sunt fericit că am primit cetăţenie :)))

Nationalist.ro: Având în vedere că am intrat în Postul Paştelui şi toţi politrucii se vor înghesui în curând prin biserici ca să-i vadă electoratul de rând cât de cucernici sunt, ce le-ai ura acestor politruci de sărbători?

CHELOO: Îmi pare rău, eu detest biserica ca instituţie şi sunt certat de câţiva ani cu ideea de Dumnezeu. Pur şi simplu nu mă rog. Niciuna dintre religiile actuale nu mi se potriveşte. Cred mai mult în bun simţ şi conştiinţă. Iar politrucii tot o să moară odată şi odată. Problema e că noii politicieni intră în joc după ce îşi fac şcolarizarea pe băncile partidului… aşteptăm noi curve avide de bani. Curajul a murit, trăiască laşii cu ştampila.

Nationalist.ro: Cum ţi se pare mass-media de la noi, crezi că este benefică sau nocivă pentru dezvoltarea unui tânăr?

CHELOO: În ţara asta sunt prea mulţi paparazzi şi prea puţini jurnalişti. E trist

Nationalist.ro: Dacă ai putea să-i pui o întrebare vreunuia dintre foştii (sau chiar actualului) conducători/preşedinţi ai României care ar fi aceea?

CHELOO: Care este ultima dorinţă?

Nationalist.ro: Şi ultima întrebare, cui i-ai recomanda să citească Nationalist.ro (dacă i-ai recomanda cuiva vreodată)?

CHELOO: Tuturor oamenilor normali care încă nu sunt morţi pe picioare sau cumpăraţi de sistem. Globalizarea este moartea tradiţiilor. Pe cine o sa mai înjurăm când n-o să mai fie unguri, bulgari, şi ruşi? Sloganul “mândru că sunt român” ar trebui să înceapă din nou să însemne ceva.

Nationalist.ro: Mulţumim!

Sursa: http://www.nationalist.ro/?p=2500 (Mar 2011)